Over ons

Over ons

Babypalace…. wat allemaal begon als een hobby….

Alweer bijna 20 jaar geleden zijn wij, Ben en Corrie, begonnen met ons eigen bedrijf in het borduren en bedrukken van kleding met logo en reclame en belettering.

Toen wij zelf een dochter kregen was het duidelijk dat er vraag was naar schattige babyartikelen gepersonaliseerd met naam. Dat was er toen nog niet.
Wij zijn gaan brainstormen en wilden dit graag zelf maken voor alle lieve babyprinsjes en babyprinsesjes op deze wereld!
De naam Babypalace was snel bedacht, en daar was ons eigen webshop:
www.babypalace.nl.

Door alle drukte van ons andere eigen bedrijf, en onze lieve dochtertje hadden wij te weinig tijd om de webshop echt van de grond te krijgen.
Wij hebben onze vriendin gevraagd of zij ons kon helpen om de webshop een nieuw leven in te blazen.
En dat is gelukt….. Joyce heeft met haar mode achtergrond en haar creativiteit, meegedacht om van de site iets moois te maken en om Babypalace.nl opnieuw te lanceren.
Babypalace.nl is in juni 2020 vernieuwd. Niet alleen de uitstraling maar ook met nieuwe prinselijke artikelen.
Wij zijn nog lang niet uitgezocht om de leukste en de schattigste artikelen te vinden voor jullie! En… als wij het dan toch niet kunnen vinden, dan maken wij het toch zelf?! Je vindt daarom ook hele mooie handgemaakte artikelen in onze webshop, ja door ons persoonlijk gemaakt!

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het meest onvergetelijke cadeau ooit krijgt.
Van het naaien, ontwerpen, snijden, bedrukken, inpakken en naar het Post.nl servicepunt brengen, wordt allemaal door ons zelf gedaan.

Met liefde gemaakt….
Team Babypalace.nl
Ben, Corrie & Joyce.

Scroll naar top